Waar ben je naar op zoek?

Kom je eruit of juist niet?
Laat je gegevens achter en
wij nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bowlen Almere

Mix
& Deal

Dé unieke tool voor jouw ideale avontuur!

Voor groepen met

meer dan 30

Bekijk de mogelijkheden!
Voor groepen met

minder dan 30

Bekijk de mogelijkheden!
Voor

kinderfeestjes

Bekijk de mogelijkheden!

Daarom kies je voor
de Avontuurfabriek:

Centraal gelegen
in Nederland
13.500 m²
indoor plezier
50+ activiteiten
op één locatie
Groepen tot
500 personen

Plezier voor jong en oud! | LED Bowlen bij Almere

De Avontuurfabriek is dé plek voor een unieke combinatie van uitjes op één locatie. Of je nu met je bedrijf een leuk feestje wilt organiseren, met vrienden of het gezin een leuk uitje zoekt, bij De Avontuurfabriek ben je aan het juiste adres.

 

Wij hebben een breed assortiment aan activiteiten met onder andere LED Bowlen. LED Bowlen is een leuke activiteit voor jong en oud. Kom gezellig met vrienden, familie of collega’s voor een bedrijfsuitje bij ons LED Bowlen. Ook voor kinderfeestjes zijn onze banen zeer geschikt doordat wij de kinderen stiekem een handje helpen met onze onzichtbare bumpers.

 

Bij ons is bowlen een extra feestje door de LED verlichting op onze banen. Gooi de meeste kegels om terwijl onze banen van kleur veranderen, drink een lekker drankje terwijl je op je volgende beurt wacht en praat gezellig bij met je tegenstanders. Dat wordt ongetwijfeld gezellig!

 

Combineer met andere activiteiten

Naast dat je bij ons kan LED Bowlen, kan je het ook nog uitbreiden met andere leuke activiteiten zoals lasergame, LED Karten, paintball of een escape room. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze horeca om gezellig wat te eten en drinken.

 

LED Bowlen nabij Almere

Almere is een jonge, groene stad in de provincie Flevoland. Het ligt op slechts een halfuur rijden van Loosdrecht. Dus als je op zoek bent naar een leuk gezinsuitje, dan is de Avontuurfabriek een perfecte locatie!